Vorige Artikel 32 van 47 Volgende

BOLES D'OLOR Genielamp, Quandra Fusion Red Pearl

Artikelnummer: 0221907 Bo
€ 49,95 (inclusief BTW)

Een schitterende aroma lamp van Boles d'olor **. Deze Genie-lamp werkt al een katalysator, de geur wordt verspreidt zonder vlam zoals bij een kaars. 

De lamp is zodanig ontworpen om de lucht in de ruimtes te reinigen en te desinfecteren. Uitstekend te gebruiken in huis, kantoor en salon. 

Inhoud: 1 stuk - 275 ml 

Kleur: warm rood 

Afmeting: 10 cm x 7,5 cm 

Gebruik: voor ongeveer 40 vierkante meter 

Gebruiksaanwijzing:  Verwijder het decoratieve- en blusdeksel van de lamp. Vul de lamp (met gebruik van de bijgevoegde trechter) ongeveer met 3/4 lampenolie. Je kunt ook een neutrale olie in combinatie met een lampenolie met een geurtje mixen. Plaats het steentje met de lont terug in de lamp en sluit dit met de doofkkap. Wacht ongeveer 20 minuten. Ruik aan het steentje en zodra de geur wordt waargenomen dan kan de steen aangestoken worden met een aansteker. Laat de brandende steen ongeveer 3-5 minuten branden. Blaas de vlam uit en plaatst de decoratieve deksel er weer op. De lamp begint nu met geuren. Zodra de geur zich goed verspreidt heeft en het lekker in huis ruikt, dan kan de doopdop er weer op geplaast worden. 

 

** Exclusief Lampenolie 

© 2013 - 2024 Steeg80 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel